Profesia de broker de asigurare a apărut odată cu asigurările. Prima dovadă datează din Evul Mediu: în 700 în Veneţia au existat legi specifice pentru a reglementa activitatea de brokeraj, însă figura reală a unui broker se conturează odată cu apariţia firmei Lloyd’s din Londra, atunci când brokerul trece de la a fi un simplu intermediar între client şi societăţile de asigurări şi devine un catalizator al pieţei, el declansând o continuă concurenţă între societăţile de asigurare. Această concurenţă s-a dovedit benefică clienţilor deoarece adus o serie de avantaje.

Avantaje – ce îţi oferă brokerul de asigurări?

– analiza preliminară a riscurilor care urmează să fie asigurate
– căutarea celor mai bune condiţii pentru client, preţuri şi disponibilitate
– gestiunea tehnică a programelor de asigurări
– managementul politicilor de asigurare existente
– managementul pretenţiilor în cazul producerii evenimentelor asigurate
– informarea despre noi riscuri
– actualizarea continuă a ofertelor de pe piaţă

Pe scurt, brokerul reprezintă clientul, spre deosebire de agent care reprezintă propria sa firma de asigurări.

Dumasig – de ce noi?

Având o experienta de peste 10 ani în domeniul asigurărilor ca agenţi ai unor importante societăţi de asigurări şi bănci din România, am înţeles ce anume îşi doresc clienţii şi am venit mai aproape de ei.

În anul 2010, pe un fond legislativ benefic, am înfiinţat DUMASIG în cadrul căreia ne putem desfăşura pe deplin activitatea de brokeraj.

DUMASIG acoperă întreaga piaţă de asigurări şi vă aduce cele mai bune oferte în domeniul asigurărilor auto, de viaţă, de răspundere civilă, operatorilor de transport, CARGO, CMR şi agricole.

DUMASIG vă oferă produse şi servicii financiar-bancare pentru persoane fizice, organizaţii, companii şi comunităţi.

Având o echipă restrânsă, profesionistă şi bine informată, am reuşit să ne formăm un portofoliu de clienţi devotaţi despre care cu mândrie avem convingerea ca sunt mulţumiţi si apreciează serviciile noastre.

Vă invităm să ne puneţi la încercare!

DUMASIG -Totul pentru tine!